top of page

lezing over Blueprints of Paradise in het Afrika Museum voor MuseumjaarkaarthoudersSankofa Garden City Park van prijswinnaar Kobina Banning


Inventief, dynamisch en creatief, zo kun je veel Afrikaanse stadsbewoners karakteriseren. Middels 12 visies op de gebouwde toekomst van Afrika, ontwikkeld door Afrikaanse ontwerpers en kunstenaars, laat Blueprints of Paradise zien dat Afrika meer is dan wildparken, sloppenwijken, conflicten en natuurrampen. Sommige van de ontwikkelde ideeën zouden wel eens goed van pas kunnen komen in onze eigen steden en dorpen.

Op 17 juli en 11 september zal Berend van der Lans, directeur van African Architecture Matters en gastconservator van de tentoonstelling Blueprints of Paradise, een lezing houden voor Museumjaarkaarthouders in het Afrika Museum. Hij zal vertellen over de ideeën en mensen achter de inzendingen en de Afrikaanse steden waarvoor de plannen bedacht zijn. Voor kinderen is een parallelprogramma ontwikkeld. De lezingen starten om 14hr. Zie voor meer informatie en registratiewww.afrikamuseum.nl of mail info@afrikamuseum.nl.


Featured
Recent news
RSS Feed
related
Search By CAtegories
Search By Tags
Archive

Subscribe to our mailing list for news and updates

Follow Us
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page